Žepni koledarji

žepni koledarji 2023

Žepni koledar št.1

  • ležeči
  • vaš motiv
  • velikost 9,1 x 6,1 cm
žepni koledar

Žepni koledar št.2

  • ležeči
  • vaš motiv
  • velikost 9,1 x 6,1 cm
žepni koledar

Žepni koledar št.3

  • pokončni
  • vaš motiv
  • velikost  6,1 x 9 cm

V našem vsakdanjem življenju smo ljudje zelo zaposleni in imamo vrsto obveznosti, opravkov, raznoraznih dejavnosti in le malo prostega časa ter dopusta, ki ga moramo dobro izkoristiti. Za načrtovanje naših dnevnih obveznosti so odličen pripomoček koledarji, saj si lahko z njimi razporedimo dejavnosti skozi celo leto. V koledar si lahko napišemo katere obveznosti imamo na določen dan, tako da ne pozabimo na njih. Več kot polovica leta 2022 je že minila in z veliko hitrostjo se nam približuje leto 2023. V novem letu se bo marsikaj spremenilo, ena izmed teh stvari pa je tudi koledar. Koledar nam pove kateri dan pride na določen datum, zato je pametno, da si še pred novim letom zagotovite svoj koledar. Najbolj priročni so žepni koledarji zaradi njihove velikosti, postavimo ali shranimo pa jih lahko kamorkoli. Zato so žepni koledarji prav res primerni za vsakogar.

Žepni koledarji pa so le ena izmed mnogih vrst koledarjev, ki jih poznamo. Ostali so še gasilski koledarji, koledarji z imeni, koledarji z lunami, koledarji po naročilu, otroški koledarji, kulturni koledarji, namizni koledarji, viseči koledarji, šest-listni koledarji, trimesečni koledarji in koledarji v obliki piramide. Na voljo so vam različne vrste koledarja, tako da lahko izberete tistega, ki vam najbolj ustreza. Precej uporaben pa so žepni koledarji, zaradi tega, ker jih lahko praktično pospravite v vsak žep, lahko jih imate v denarnici ali v avtomobilu, pravzaprav sploh ni pomembno kje, vedno pa boste lahko imeli koledar ob sebi. Žepni koledarji so poleg svoje uporabnosti in priročnosti tudi izvrstno darilo, ki ga lahko podarite ob novem letu svoji družini prijateljem, sorodnikom ali znancem.

V podjetništvu je zelo pomembno dobro oglaševanje in dobra reklama, za to pa so primerni žepni koledarji. Z njimi lahko izkoristite priložnost in obdarite svoje stranke, hkrati pa si naredite tudi dobro reklamo za pridobitev novih strank.  Žepni koledarji so primerni za katerokoli podjetje, ne glede na dejavnost s katero se ukvarja. Izkoristite priložnost in za novo leto obdarite ljudi okoli sebe z žepnimi koledarji. Izdelavo in tisk žepnih koledarjev lahko zaupate podjetju Enzo, ki se s tiskom ukvarja že vrsto let in bo poskrbelo za to, da boste zadovoljni z izdelkom. Izbirali boste lahko med tremi različnimi oblikami oziroma postavitvami koledarja, sami pa boste izbrali tudi fotografijo, ki jo želite imeti na hrbtni strani koledarja. Izbirali boste lahko med pokončnim ali ležečim koledarjem z vašim motivom.