Otroški koledarji

otroški koledarji 2023

Otroški koledar št.1

  • 13 listni, (33 x 48,8 cm)
  • Vezava: kovinska z obešanko
  • Tisk: 150g papir
  • Oblikovanje: osnovna postavitev
  • Z doplačilom: Natron vrečka

Ljudje imamo vse več in več obveznosti, opravil, dejavnosti in različnih dogodkov na katere ne smemo pozabiti. Za pomoč pri organizaciji svojega čas že mnogo let uporabljamo koledarje, ki so izvrsten pripomoček za organizacijo časa, pomagajo pa nam tudi, da na kaj ne pozabimo. Koledarji nam povejo točen datum ter dan, na katerega pride določen datum, tako da si lahko svoje obveznosti razporedimo skozi celotno leto. Že je minila prva polovica leta 2022, z vso hitrostjo pa se nam že približuje leto 2023, ki nam bo, tako kakor ostala leta, prineslo veliko novih sprememb, obljub in tudi skrbi. Da boste v novo leto vstopili z eno skrbjo manj, si že pred začetkom novega leta zagotovite svoj koledar. Poznamo več vrst koledarjev, med katerimi lahko izbirate. To so žepni koledarji, gasilski koledarji, trimesečni koledarji, namizni koledarji, stenski koledarji, otroški koledarji, kulturni koledarji, koledarji po naročilu, koledarji v obliki piramide in šest-listni koledarji. Izvirni so otroški koledarji, ko bodo zagotovo popestrili vaš dom.

Za nakup lahko izbirate med toliko različnimi vrstami koledarja, lahko pa si izberete tudi koledar po naročilu, ki ga boste lahko oblikovali oziroma izbrali fotografije čisto po svojem okusu. Otroški koledarji so lahko tudi odlično darilo ob novem letu, z njimi pa lahko razveselite vašega partnerja, otroke, starše, stare starše ter tete in strice. Če ste se odločili za nakup otroškega koledarja po naročilu, je tukaj za vas podjetje Enzo, ki se ukvarja s tiskom vseh vrst. Z njihovo dejavnostjo se ukvarjajo že vrsto let, zato ste lahko brez kakršnikoli skrbi, nudijo pa vam tisk in izdelavo koledarjev. Otroški koledarji, ki jih izdeluje podjetje so kvalitetno izdelani.

Otroški koledarji so izvrstna odločitev, saj boste lahko izbrali svoj motiv oziroma fotografije ter tako ustvarili lep spomin. Podjetje Enzo vam omogoča, da imate svoj koledar, popolnoma po vašem naročilu in željah. Na spletni strani si boste lahko ogledali podrobnosti o koledarju, na voljo za naročilo pa so vam trinajst-listni otroški koledarji z motivom po vaši izbiri. Na zadnji strani je podložni koledar, vezava je kovinska, zraven pa je tudi obešanka, da boste lahko koledar obesili na željeno mesto. Otroški koledarji bodo v vaš dom prinesli malo popestritve s fotografijami vašega otroka. Zagotovite si še danes svoj koledar, izdelavo pa lahko brezskrbno prepustite podjetju Enzo. Povpraševanje in naročilo lahko oddate kar preko spleta, s čimer boste prihranili veliko svojega časa in denarja. Vse kar vam bo potrebno storiti je le to, da obiščete podstran povpraševanje in izpolnite obrazec, na dolgo vožnjo pa lahko kar pozabite.