Koledar z imeni

koledarji z imeni 2023

Koledar z imeni št.1

  • 13 listni, (33 x 48,8 cm)
  • Vezava: kovinska z obešanko
  • Tisk: 150g papir
  • Oblikovanje: osnovna postavitev
  • Z doplačilom: Natron vrečka
koledar z imeni

Koledar z imeni št.2

  • 13 listni, (33 x 48,8 cm)
  • Vezava: kovinska z obešanko
  • Tisk: 150g papir
  • Oblikovanje: osnovna postavitev
  • Z doplačilom: Natron vrečka

Koledar je ena izmed najbolj osnovnih in koristnih stvari, ki jih človek potrebuje v svojem življenju. Koledarji nam povejo na kateri dan v tednu pride določen datum, na podlagi tega pa si lahko načrtujemo svoje dejavnosti, obveznosti, dogodke, proslave, kulturne dni, dopust in podobno. Koledarji so pripomoček, ki ga mora imeti vsak posameznik doma ali neposredno pri sebi. Leto 2022 se že bliža koncu, z vso hitrostjo pa se nam približuje leto 2023. Še pred začetkom novega leta je pametno, da si priskrbite svoj koledar, da boste v leto 2023 zakorakali z eno obveznostjo manj. Izberete lahko koledar z imeni, ki vam bo dobro služil skozi celo leto.

Poznamo več vrst koledarjev, to pa so lahko: gasilski koledarji, žepni koledarji, namizni koledarji, koledar z imeni, koledarji po naročilu, šest-listni koledarji, klasični koledarji, koledarji v obliki piramide, kulturni koledarji, trimesečni koledarji ter otroški koledarji. Glede na to koliko vrst koledarjev poznamo, lahko sklepamo, da jih ljudje v uporabljajo v svojem vsakdanjem življenju in da si z njihovo pomočjo organizirajo svoj čas ter svoje obveznosti. Koledarji so ob novem letu tudi izvrstno darilo za vašo družino ali prijatelje. Z njimi lahko presenetite svojega partnerja, otroke, starše, tete in strice ali stare starše. Vsi ga bodo zagotovo veseli, vi pa boste zadovoljni, da ste izbrali pravo darilo za njih. Podarite svojim najbližjim koledar z imeni, ki je izvrstno in domiselno darilo. Svoj koledar z imeni lahko izberete tudi na spletu in ga naročite kar iz udobja svojega doma. Tako boste prihranili svoj čas in denar, saj boste vse lahko opravili kar doma in se ne boste potrebovali nekam odpeljati ter oddati naročilo. Za tisk in izdelavo koledarjev bo poskrbelo podjetje Enzo, ki bo svoje delo opravilo kakovostno, zato ste lahko brez kakršnihkoli skrbi, saj bo koledar z imeni izdelan kakovostno.

Če ste se odločili za koledar z imeni, si lahko v spletni trgovini pogledate dve različni možnosti tiska. Razlikujeta se po obliki, oba pa sta vam na voljo vezana in s kovinsko obešanko, da ga boste lahko obesili tam, kjer vam bo najbolj ustrezalo. Koledarja sta trinajst-listna, sami pa boste lahko izbrali fotografije, ki jih želite imeti na koledarju. Ravno zato je koledar z imeni super domislica za darilo, saj ga boste lahko oblikovali zabavno ter šaljivo za vaše najbližje, izbrali pa boste lahko tudi vaše skupne fotografije in tako ustvarili nepozaben spomin. Podjetje Enzo poskrbi za izdelavo, tisk in vse ostalo, vi pa morate samo oddati naročilo za koledar z imeni.