Vsestranski koledarji 2018 v grafiki Enzo

Da bo tudi prihajajoče leto 2018 organizirano, pregledno ter enostavno, izberite tisk koledarjev v grafiki Enzo! Odločate se lahko med različnimi koledarji 2018, primerni za različne priložnosti. Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo, veseli pa bomo tudi vašega povpraševanja.

Kot že vsi vemo, so koledarji 2018 tisti pripomoček za organizacijo naših dni ter časa, ki določenim dnem pripiše tudi številski datum. Že v pradavnini si je človek meril čas, pri tem pa sledil naravi in njenim letnim časom ter dnevu in noči. Koledarji so nastali, ko je v človeku zrastla želja, da bi čas znal bolje predvideti ter napovedati vsaj približne razmere, ki pripadajo določenem časovnem obdobju.

V današnjem času koledarji 2018 urejajo posamezne časovne enote v celoto, ki je prilagojena našemu družbenemu razvoju in življenju. Zgodovinsko ter namensko gledano poznamo več vrst koledarjev, saj skoraj vsakemu zgodovinskemu obdobju pripada svojstven koledar. Koledarski sestavi se običajno orientirajo glede na planete v našem osončju, ali pa so poljubni (niso usklajeni z nobenim gibanjem vesolja).

Koledarji 2018 po naročilu

Preverite našo ponudbo ter se odločite za tisk koledarjev, ki bo najbolj ustrezal vašim potrebam ter željam. Po naročilu vam izdelamo različne namizne ali stenske koledarje, ki so lahko poljubnih dimenzij ter dizajnov.

Namizni koledarji 2018 vam bodo prišli še posebej prav za enostavno organiziranje sestankov, obletnic, rojstnih dni ter ostalih dogodkov, saj se na koledarjih nahaja poseben prostor za organizacijo tedenskih obveznosti. Namizni koledar po meri predstavlja tudi odlično poslovno ali osebno darilo za vsakogar. Na voljo so različne izvedbe namiznih koledarjev. Manj obširne različice obsegajo le nekaj delov – s pogledom nanj se lahko časovno hitro orientiramo, saj ne zahteva listanja. Primeren je predvsem za pisarne, kjer je hitra časovna odzivnost ter organizacija ključnega pomena. Odločite se lahko tudi za razširjeno različico namiznega koledarja, s katero si lahko organizirate tedenske načrte.

Stenski koledarji 2018 bo prav tako nepogrešljivi del naše pisarne ali doma. Okrasite ga lahko z logom ali motom svojega podjetja, ter ga kot poslovno darilo podarite sodelavcem ter poslovnim partnerjem. Prav gotovo bo čisto vsak izmed njih vesel priročnega ter uporabnega darila, obenem pa bo obešen koledar poskrbel tudi za promocijo ter prepoznavnost vašega podjetja in izdelkov ter storitev, ki jih nudite.

koledarji 2017

Odločite pa se lahko tudi za tisk koledarja, ki bo odražala vaše individualne interese ter vrednote. Tako lahko koledarske slike, ki bodo krasile vaš dom skozi vsak mesec, opremite s fotografijami vaših otrok, družine, hišnih ljubljenčkov ali pa drugih stvari, ki vam pomenijo veliko. Koledarji 2018 z imeni bodo vam in vašim bližnjim pomagali ostati v stiku s koledarjem svetnikov, po katerem danes še mnogi prebivalci praznujejo god.

Po meri izdelujemo tudi otroške koledarje. Predstavljajo popolno darilo za vse starše, stare starše ter sorodnike, ki bodo ta koledar zagotovo shranili tudi po preteku koledarskega leta 2018. Kaj je lahko lepšega, kot da bo naš dom skozi vse leto krasil koledar z različnimi slikami našega malčka?

V grafiki Enzo  za vas uresničimo vsako željo, poskrbimo pa tudi za embalažo, v kateri lahko svoj koledar podarite ostalim. Manjši koledar prejmete v kuverti, večje, stenske koledarje pa v Natron vrečki.

Žepni koledarji

V grafiki Enzo za vas izdelamo tudi žepne koledarje, ki so nadvse uporabni ob vsaki priložnosti. Odločate se lahko med različnimi postavitvami (ležeči ali pokončni) ter dimenzijami koledarja, najpomembneje pa je, da lahko izberete katerikoli motiv. Tovrstni koledarji 2018 bodo odlično služili tudi kot promocijski material, ko jih boste ob koncu leta za novoletno darilo podarili svojim poslovnim partnerjem ter ostalim sodelavcem ter znancem. Enostavno jih lahko prenašate v žepu ali denarnici, saj so zaradi tršega materiala dolgo obstojni ter vzdržljivi.

Gasilski in kulturni koledarji 2018

Po dolgoletni slovenski tradiciji je prav, da se ob koncu vsakega leta izdelajo tudi gasilski koledarji, ki jih nato gasilci delijo po domovih. V grafiki Enzo za vas izdelamo enolistne gasilske koledarje različnih velikosti. Odločite se lahko za postavitev, ki vam najbolj ustreza, pa naj bo to pokončna ali ležeča. Krasijo ga lahko vaše slike, motivi in napisi po želji. Zagotovo bo vsak prebivalec vašega okraja s spoštovanjem prevzel ta koledar ter ga nalepil na steno – če ne drugam, pa kar v garažo. Zagotovo pa bo koledarja s postavnimi gasilci vesela tudi vsaka gospodinja.

Prav tako pa se v naši pestri ponudbi nahaja tudi izdelava kulturnih koledarjev, s pomočjo katerih se bo zagotovo orientiral marsikdo. Koledar kulturnih dogodkov vam izdelamo po želji, izberete lahko katerokoli fotografijo oz. vsebino koledarja, ki bo kar najbolje odražala njegov namen.

Trimesečni ali šest-listni koledarji 2018

Želite še večjo preglednost nad datumi ter vašim časom? Potem bomo za vas z veseljem izdelali tudi trimesečni koledar, da boste imeli svoj čas še bolj na dlani, kadarkoli boste to potrebovali. Enostavno ga obesite na steno, pred vami pa se bodo znašli kar trije meseci vaše prihodnosti v letu 2018. Če pa si na steni želite krajšega koledarja, si oglejte tudi koledarje na šestih straneh.