7 listni koledarji

7-listni koledarji 2023

6 listni koledar št.1

  • Velikost (33 x 48,8 cm)
  • Vezava: kovinska z obešanko
  • Tisk: 150g papir
  • Oblikovanje: osnovna postavitev
  • Z doplačilom: Natron vrečka

Ljudje imamo vsakodnevno mnogo obveznosti, dela, aktivnosti in dogodkov, ki jih moramo opraviti oziroma se jih udeležiti. Za lažjo organizacijo časa pa uporabljamo priročne koledarje, ki nam točno za vsak mesec povejo kateri dan pride na določen datum. S pomočjo koledarjev si lahko zelo olajšamo stvar, saj si lahko v koledarje vpišemo in označimo dneve, ki imamo kaj v načrtu. Eni izmed najbolj uporabnih in prodajanih koledarjev so 7 listni koledarji.

Poznamo tudi več različnih vrst koledarjev, ki so nam na voljo za nakup. To so gasilski koledarji, otroški koledarji, kulturi koledarji, koledarji po naročilu, žepni koledarji, namizni, koledarji, viseči koledarji in mnogi drugi. 7 listni koledarji so prava izbira za vsakogar, z njihovim nakupom pa ne morete prav nič zgrešiti, saj jih uporabljajo vsi. Postavite ali obesite jih lahko kamorkoli v vaš dom, saj vam bodo 7 listni koledarji prinesli malo popestritve.

Zagotovite si svoj 7 listni koledar še pred začetkom novega leta, tako da boste v novo leto lahko zakorakali z eno skrbjo manj, z njim pa si boste lahko načrtovali obveznosti v prihajajočem letu. Svoj koledar lahko daste izdelati tudi po naročilu in izberete svoj željen motiv oziroma fotografijo, ki bo na koledarju.